Bankart – plačilni sistem za WoocommerceDigitalni produkt

Bankart – plačilni sistem za WoocommerceDigitalni produkt

Danes si skorajda ne znamo več predstavljati življenja brez uporabe plačilnih in kreditnih kartic. Uporabljamo jih povsod, tako za male, kot tudi večje nakupe. Čeprav marsikdo dvomi v varnost plačevanja s kreditnimi karticami na internetu, pa podatki kažejo, da se prodaja izdelkov in storitev vsako leto bolj in bolj seli na internet.
Da bi še lažje prodajali vaše izdelke na internetu ter da bi kupcem res ponudili vse plačilne kanale, kot jih ponujajo veliki spletni trgovci (kot so Amazon, Ebay, Aliexpress, ipd.), smo razvili modul Bankart za WordPress WooCommerce, s katerim smo podprli uporabo kreditnih kartic MasterCard, Visa, Visa Electron, Maestro, Karanta.

Opombe:
Bankart – plačilni sistem za Woocommerce je v popolnosti produkt WooNinje.
Podjetje Bankart modula ne trži, prav tako ne zagotavlja podpore za reševanje težav z modulom.
Vsi uporabniki modula Bankart – plačilni sistem za Woocommerce se lahko za vse tehnične informacije pri implementaciji ali podatke glede delovanja modula, obrnete na elektronski naslov info@wooninja.si. ali pokličete našo telefonsko številko 01 777 33 48.

Delovanje:
Kupec je po uspešno zaključenem naročilu na vaši spletni strani preusmerjen na spletno strani sistema Bankart, kamor vpiše podatke svoje kreditne kartice in za zaključek transakcije zgolj sledi navodilom na tej strani.

Po zaključenem postopku vnosa podatkov in potrditvi nakupa na tej strani je kupec ponovno preusmerjen v vašo spletno trgovino, kjer se ji na koncu izpiše še status transakcije (uspešno ali neuspešno s statusom – kodo – napake).

Na tak način obdelane transakcije so varne (zaščitene so s 3D-Secure protokolom). Vsi varnostno občutljivi podatki (podatki o karticah) se hranijo v sistemu ponudnika plačilne storitve (Bankart).

Pred samo uporabo modula Bankart na vaši spletni strani je potrebno skleniti pogodbo z enim izmed izdajateljev. Ti so: Banka Sparkasse, BKS Bank AG, Deželna banka Slovenije, Addiko bank, Nova Ljubljanska banka, Nova Kreditna banka Maribor, SKB banka, UniCredit Banka Slovenije. V kolikor ne najdete svoje banka poglejte še sistem NestPay.

Postanite tudi vi eden izmed številnih spletnih trgovcev, ki omogočajo v spletnih trgovinah svojim kupcem plačila s kreditnimi karticami na hiter, varen in enostaven način.

Načini delovanja

Delovanje sistema je sledeč. Najprej je odvisno kako se domenite z banko, kakšno vrsto delovanja procesiranja kartic vam dovoljuje. Obstajata dvofazna in enofazna obdelava.

Pri dvofazni je najprej avtorizacija, ki zasede limit kupca in ko pošljete izdelek potrdite (capture) transakcijo. Zajem pomeni, da se denar, ki je bil rezerviran na strani kupca le temu odvzame in prenese na vašo banko, ki naredi nato nakazilo na vaš račun. V pogodbi vam piše kdaj se taka nakazila nakazujejo. Dvofazno procesiranje se definira ko gre za izdelke, ki jih pošiljate kupcu.

Pri enofaznem procesiranju, pa je logika, da se če je transakcija odobrena že na našem sistemu izvede tudi zajem in postopek prenosa sredstev steče takoj, najprej na banko nato banka glede na frekvenco nakazila vam. Enofazno procesiranje banka načeloma določi če gre za dejavnost ko kupec dobi izdelek takoj (kupon, karta, zavarovanje, ….).

V primeru dodatnih vprašanj smo dosegljivi na info@wooninja.si. Z veseljem vam pomagamo v primeru kakršnekoli dileme.

Kakšen je postopek podpisa pogodbe?

Na customer.support@bankart.si pošljite e-poštno sporočilo kjer zapišete, da želite vzpostaviti pogodbo za Bankart sistem preko (ime vaše) banke. Nato sledim postopku skozi katerega vas bo vodila Bankart tehnična podpora. Ko boste imeli potrebne bančne podatke (terminal ID), vzemite brezplačni preizkus modul, testirajte in nato, ko bo vse delovalo, se lahko odločite za nakup.

Nadgradnja na verzijo 2.0

Navodila za nadgradnjo najdete na https://wooninja.si/nadgradnja-bankart-modula-na-2-0/

Kako nastavim Bankart modul?

 1. V WooCommerce opcijah izberete nastavitve
 2. Greste na zavihek plačila in pri Bankart plačilu izberete Upravljaj
 3. Vpišete zahtevane podatke, ki ste jih dobili od Bankart

 

Vas zanima?

50,00€

Pri namestitvi in konfiguraciji gre za osebni stik. Skupaj z vami preko oddaljene pomoči v miru in počasi skupaj namestimo modul, gremo skozi postopek konfiguracije, kjer se na licu mesta…

Add to cart

Mnenja

 • Odzivna podpora in hitra implementacija!

  WooNinja wordpress vtičnik za kartično plačevanje na naši spletni trgovini je bil implementiran hitro, deluje brez težav, podpora je pa tudi odzivna. S produktom/storitvijo smo zadovoljni.

 • Za oddajo mnenja morate biti prijavljeni.

  Comments are closed.

  150,00€ – 375,00€
  Dodaj v košarico