Delavnica – postavitev spletne trgovine na ključ

Delavnica – postavitev spletne trgovine na ključ

Postavitev spletne trgovine – začnite služiti preko vaše spletne trgovine

Začnite služiti z vašo novo spletno trgovino. Na delavnici v naših poslovnih prostorih skupaj z vami vam bomo postavili spletno trgovino, kjer bodo vaše stranke že lahko kupile preko kreditnih kartic, po povzetju ali
po predračunu. Vrata naših prostorov boste zapustili z aktivno spletno trgovino, kjer bodo vaše stranke že lahko opravile prvi nakup. Prvi nakup preko kreditne kartice bomo opravili skupaj.

Si želite spletne trgovine in ne veste kako začeti? Pri začetku spletne trgovine gre vedno za mučno pridobivanje ponudb s strani agencij, pisanje specifikacij in pogodb, ki vam vzame ogromno časa, na koncu pa pusti zmedenega zakaj se posamezne ponudbe tako razlikujejo v ceni, kvaliteti in oceni časa.

Mi smo ta način spremenili in se usmerili v cilj, da se amesto ukvarjanja z ponudbami, specifikacijami in pogodbami raje lotimo delo in dejansko opravimo delo ter vam postavimo spletno trgovine na ključ.

Leta 2016 je naša ekipa prevzela “mrtvo” spletno trgovino, jo enostavno preuredila in spremenila v uspešen posel. Sedaj smo se odločili, da bomo z našimi izkušnjami in paketom pomagali tudi vam.

WooCommerce spletno trgovino na vašem gostovanju pripravljena na naročila. Koda je vaša, na vašem gostovanju!
Plačilni moduli (PayPal, Braintree – kreditne kartice, Predračun, Po povzetju).
Moduli za dostavo in brezplačno poštnino (nad določenim zneskom).
Generiranje sitemap.xml datoteke, kjer o tem obvestimo vse večje iskalnike (Google, Bing).
Nastavitve trgovine (naslov, davki, ostale nastavitve).
Uredimo dnevni arhiv (backup).
Povezava vašega e-poštnega naslova – prejemanje obvestil o novih naročilih.
Pogoji poslovanja pokrijejo vse potrebe zakona in omogočijo, da je spletna trgovina pripravljena na prodajo, tako tehnično, kot zakonsko po končani delavnici.
Ureditev vse potrebno za elektronsko poslovanje in podporo za GDPR in varovanje podatkov.

Kaj dobite na delavnici?

Skupaj na delavnici, ki poteka v naših co-working prostorih kovacnica.si (Župančičeva ulica 22, 4000 Kranj) in stane 347€, dejansko že postavimo Woocommerce na vaše gostovanje. Vsa koda je vaša in na vašem gostovanju. Po koncu delavnice dejansko dobite svojo spletno trgovino, kjer že lahko dodajate svoje artikle in urejate vsebine.

Kaj vsebuje “know-how” paket?

– WooCommerce spletno trgovino na vašem gostovanju. Koda je vaša!
– Zakonsko urejeni pogoji poslovanja

Zakonsko urejeni pogoji poslovanja

Vodenje spletne trgovine zahteva tudi poznavanje slovenskih zakonov o varstvu potrošnikov (ZvPot), zakona o elektronskem poslovanju (Zeps) in ostalih zakonov, ki se tičejo spletne prodaje.

V paketu boste dobili pripravljene in vnešene pogoje poslovanja v skladu s smernicami zakona, ki smo jih pregledali in dodelali 1. September 2018.

Zakaj izbrati paket delavnico?

Skupaj na delavnici, ki stane 347€, dejansko že postavimo delujočo Woocommerce (spletna trgovina) na vaše gostovanje. Vsa koda je vaša in na vašem gostovanju. Po končani delavnici dejansko dobite svojo spletno trgovino, kjer že lahko dodajate svoje artikle in urejate vsebine.

Hkrati imamo pripravljene tudi pogoje poslovanja, ki jih je pripravil strokovnjak na področju prava in internetnega poslovanja.

Koliko se prihrani?

Noben v Sloveniji ne ponuja takega paketa, je res nekaj novega in za tako ceno, nekaj neverjetnega.

Če pogledamo:
– pogoji poslovanja – vsaj 20 ur z vaše strani + strošek pravnika 2 uri svetovanja 2 x 50 = vsaj 100€ + vaš čas 20 ur x 20 EUR = 400 EUR
– sestanki, obiski agencij … vsaj 20 ur z vaše strani = vaš čas 20 ur x 20 EUR = 400 EUR
– postavitev spletne trgovine s strani X agencije – od 500 EUR – 10.0000 EUR +
————–
Vse to pri nas dobite za 347€ na delavnici.
Prihranite vsaj 1000 EUR+ denarja in veliko števil vašega dragocenega časa.

Po delavnici boste imeli funkcionalno trgovino, ki bo odličen štart za začetek vaše prodaje.

Zakaj se odločiti za naš paket?

Namesto, da greste skozi zapleten postopek izdelave spletne trgovine, ki lahko traja od 1 meseca do enega leta boste z našo pomočjo in našimi izkušnjami začeli s spletno prodajo že v 1 dnevu. Poleg spletne trgovine pa boste v našem paketu pridobili še vso potrebno znanje za zagon prodaje preko spleta.

Za samo 347€ boste imeli postavljeno spletno trgovino in že pripravljeni na prvo naročilo.

Ker je naša ekipa aktivna na trgu že 10+ let smo v vseh dosedanjih projektih pridobili toliko izkušenj, da smo ustvarili najbolj efektivno spletno trgovino, ki je enostavna za urejanje. S testiranji, ki smo ga opravljali tekom delovanja naših trgovin pa smo odstranili vse elemente, ki kupcem onemogočajo hitre nakupe in za njih predstavljajo distrakcije.

Na vaš uspeh!

Mnenja

 • Wickedlion.eu

  Izredno sposobna ekipa mi je pomagala pri namestitvi spletne trgovine ter vseh podrobnostih, katerih sam nisem niti poznal. Rok in Kristjan sta rešila vse probleme za kar se jima še enkrat zahvaljujem.
  Sta tudi izredno odzivna in v pomoč, kadarkoli ju rabiš – močno priporočam njuje storitve!
  Jošt Jelovčan

 • Točno kar sem potreboval!

  Izredno zadovoljen z bliskovito hitro in smešno poceni storitvijo izdelave spletne trgovine na ključ. V dobrih treh urah mi je ekipa Wooninja na moji čisto običajni WordPress strani, ki sem jo postavil sam, zagnala kompletno spletno prodajo. Za trgovino po namestitvi brez vsakega truda in predznanja skrbim sam in to je točno to kar sem potreboval!
  Jure Razingar, IQ Fitnes d.o.o.

 • Za oddajo mnenja morate biti prijavljeni.

  Comments are closed.

  347,00€
  Dodaj v košarico