GLS – avtomatsko kreiranje nalepk iz Woocommerce naročilaDigitalni produkt

GLS – avtomatsko kreiranje nalepk iz Woocommerce naročilaDigitalni produkt

GLS WooCommerce WordPress modul omogoča enostavno in hitro kreiranje nalepk iz Woocommerce naročila.

Priprava nalepke z dvemi kliki znotraj posameznega naročila.
Takojšna validacija podatkov pošiljke (naslov) s strani GLS strežnika.
Izbira dodatnih storitev in iskanje po naslovih za Paketomate.
Brez CSV Izvoz/Uvoz ali ročnega prepisovanja podatkov.
Vedno na voljo za pomoč preko e-pošte.
Hiter in varen prenos podatkov (https secure protokol).
100% pravilen prenos podatkov in občutek brezskrbnosti.

Koliko časa vam prihrani GLS modul?

Pomislite kako mukotrpno je ročno kopirati in vnašati posamezna polja iz spletne trgovine v GLS program. S pomočjo GLS modula boste kreirali nalepko s enim klikom namesto ročnega vnašanja podatkov. Dodatno vam bo modul prihranil čas in slabo voljo pri vnosnih napakah, saj bo GLS strežnik že vnaprej sporočil ali je stranka vnesla napačne podatke za naslov. V kolikor boste naredili napako, lahko nalepko z enim gumbom enostavno izbrišete in ustvarite novo.

Prav tako vam bo modul prihranil čas pri tiskanju nalepk, saj je znotraj GLS modula omogočeno tudi enostavno tiskanje nalepk. Za celoten proces boste potrebovali nekaj klikov. Sedaj pa pomislite, če imate 10 paketov na dan kakšen prihranek časa je to?

Prav tako vam na začetku ni potrebno odpreti GLS programa/Online strani in WordPress Woocommerce platforme, saj vse operacije urejate direktno na strani naročil v WordPress Woocommerce platformi.

Izračun porabljenega časa za posamezni račun

Najprej je potrebno vnesti stranko. Nato je potrebno preveriti vse podatke in poklikati vse možnosti storitev, odkupnine. Nato shranimo, preverimo in natisnemo. Za vse skupaj smo potrebovali 3 minute. Če imate 10 paketov na dan je to 30 minut na dan v najboljšem primeru. Vzememi za primer, da imamo 21 delovnih dni, torej 21*0.5 ure = 10.5 ur za ročno vpisovanje podatkov. Vzemimo za primer, da je vaša urna postavka 10€/uro, to pomeni, da ste prihranili 10.5 ur x 10€ = 105€ na mesec. Hkrati pa lahko proste ure porabite za uživanje ali pa za dodatni razvoj vašega podjetja.

Pomislite pa tudi na vso to mučno ponavljajoče delo. Prepustite repetativno delo modulu, vi pa se posvetite kreativnim rešitvam.

Koliko časa in denarja prihranite z GLS WordPress WordPress Woocommerce modulom?

Število paketov na danČas potreben za ročno ustvarjanje paketovPrihranek časa na mesec (21 delovnih dni)Prihranek denarja na mesec (10€/uro)Prihranek časa na leto (21 delovnih dni x 12 mesecov)Prihranek denarja na leto (10€/uro)
1030 minut10.5 ur105 €126 ur1260 €
201 ura21 ur210 €252 ur2520 €
502.5 ure52.5 ur525 €630 ur6300 €
1005 ur105 ur1050 €1260 ur12600 €

Nastavitve modula

Po namestitvi modula pojdite v Nastavitve Woocommerce -> GLS. Vnesite potrebne podatke in nato kliknite gumb Shrani. V kolikor bodo podatki nepravilni vam bo modul javil napako Authentication failed.

GLS Nastavitve modula

GLS Nastavitve modula

 

GLS - napačni podatki za login

GLS – napačni podatki za login

Nastavitve modula: tiskalnik

Pri prvem tiskanju nalepke preverite vaše nastavitve tiskalnika. V GLS aplikaciji najdete nastavitve in možnost tiskanja nalepk. Po naših izkušnjah je pri tiskanju iz GLS API programa potrebno nastavitve tiskalnika nato še malo prilagoditi.

GLS - nastavitve tiskanja

GLS – nastavitve tiskanja

GLS – nastavitve tiskalnika

Nastavitve modula: Omogočene storitve pošiljk

V GLS modulu pod nastavitvami najdete seznam možnih storitev, ki jih lahko omogočite. Za vsako storitev je možno pridobiti tudi pomoč kaj posamezna storitev pomeni (miško premaknite na vprašaj zraven imena storitve).

Pod Privzete storitve pošiljk sekcijo označite tiste storitve, ki jih uporabljate pogosto.

V primeru storitve SMS Service lahko zapišete poljubni SMS text, ki bo poslan s strani GLS vaši stranki.

GLS - omogočene in privzete storitve

GLS – omogočene in privzete storitve

Enostavna uporaba

Po namestitvi modula se vam bo na desni strani v pogledu posameznega naročila pojavil GLS Etiketa okvir. Izbire željene storitve in v primeru Paketomat, iz seznama Paketomatov preko enostavnega iskalnega vnosa izberite še željeni Paketomat. Izberite ali je bilo plačilo že prejeto ali gre za plačilo po povzetju. Shranitve nastavitve.

GLS Etikete

GLS Etikete

Gumb “Kreiraj nalepko” vam bo odprl novo modalno okno, kjer se vam prikaže status. V primeru, da morate popraviti podatke pošiljke vam bo GLS modul sporočil kateri podatki so nepravilni. Ko uredite vse podatkov pa vam bo GLS modul kreiral številko paketa in dodal na voljo možnost tiskanja nalepke. V kolikor ste se pri nalepki zmotili, lahko nalepko preprosto izbrište in naredite novo.

GLS - uspešno kreiran paket

GLS – uspešno kreiran paket

GLS - številka paketa

GLS – številka paketa

 

GLS - primer nalepke

GLS – primer nalepke

Kje lahko preverim storitve na posamezni nalepki?

Žal GLS ne omogoča pridobivanje podatkov za naročene storitve na paketu preko API vmesnika. Lahko pa v GLS Online, pod zavihkom »seznam etiket«, ustvarite seznam vseh paketov v nekem datumskem obsegu. V vsebino seznama, lahko dodate stolpec »storitve«, oz. ga oblikujete po lastni izbiri (prevzeti seznam »GLS seznam pošiljk« že vsebuje storitve). Na tak način, lahko vidite pri katerih paketih so bile upoštevane določene storitve.

GLS - prikaz storitve na paketih

GLS – prikaz storitve na paketih

Kako aktiviram GLS api?

Pri vsaki stranki, ki se prijavlja preko API, je potrebno v računu omogočiti API prijavo. Za API prijavo je pri GLS potrebno dodati pravice za prijavo v API sistem. Pravica se dodeli, ko stranka zaprosi za API dostop na it@gls-slovenia.com. Na samem profilu se ne naredi nobene druge spremembe. Prav tako API dostop ne vpliva na nastavitve za dostop do Online sistema.

Galerija

Vas zanima?

50,00€

Pri namestitvi in konfiguraciji gre za osebni stik. Skupaj z vami preko oddaljene pomoči v miru in počasi skupaj namestimo modul, gremo skozi postopek konfiguracije, kjer se na licu mesta…

Add to cart

Mnenja

Za oddajo mnenja morate biti prijavljeni.

Comments are closed.

200,00€ – 600,00€
Dodaj v košarico