Jeftinje – Izvoz produktov iz WoocommerceDigitalni produkt

Jeftinje – Izvoz produktov iz WoocommerceDigitalni produkt

Modul jeftinije.hr za WordPress WooCommerce vam omogoča enostaven in hiter izvoz izbranih ali vseh izdelkov v vaši spletni trgovini v CSV (comma separated values) datoteko. Takšno datoteko pa lahko potem enostavno samo uvozite na spletno stran jeftinije.hr.

Takšen samodejni izvoz izdelkov v datoteko vam poleg tega, da vam poenostavi delo, prihrani tudi čas ter denar, možnost napake, ki bi se lahko zgodila pri ročnem izvozu podatkov, pa zmanjša na 0.
Za delovanje modula jeftinije.hr se morate predhodno registrirati kot partner na spletni strani jeftinije.hr.

Postanite vidni na spletu. Poskrbite za boljši in večji doseg vaših potencialnih kupcev. Oglašujte svoje izdelke na jeftinije.hr.

V primeru dodatnih vprašanj smo dosegljivi na info@optininja.com. Z veseljem vam pomagamo v primeru kakršnekoli dileme.

Kakšna je razlika med  “Ceneje.si – Izvoz produktov iz Woocommerce” oz. “Jeftinje – Izvoz produktov iz Woocommerce”.

Modul za Ceneje.si – Izvoz produktov iz Woocommerce je namenjen za uvoz podatkov na ceneje.si portal in modul Jetinje – Izvoz produktov iz Woocommerce je namenjehttp://ceneje.si/n za uvoz produktov na jeftinije.hr portal.

Ali modul omogoča samodejen uvoz na željeno stran?

Modul zaenkrat omogoča ročni izvoz, imamo pa v razvoju tudi avtomatski izvoz, ki bo avtomatsko prišel z novo verzijo.

Zakaj je modul brezplačen?

Povpraševanja po modulu je premalo, da bi nudili podporo za tiste stranke, ki bi modul kupile. V dogovorih smo s ekipo ceneje.si, kjer bi si vsi želeli skupaj podpreti nadalnji razvoj modula. Vključene podpore za ceneje.si modul ne nudimo in se plača po dejansko porabljenih urah.

Vas zanima?

50,00€

Pri namestitvi in konfiguraciji gre za osebni stik. Skupaj z vami preko oddaljene pomoči v miru in počasi skupaj namestimo modul, gremo skozi postopek konfiguracije, kjer se na licu mesta…

Add to cart

Mnenja

Za oddajo mnenja morate biti prijavljeni.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

50,00€ – 150,00€
Dodaj v košarico