Magento prenos na WooCommerce

Magento prenos na WooCommerce

Magento 1 je super platforma. Magento 2 še boljša. Vendar sta obe platformi kompleksni in zahtevata precej znanja na strani programiranja/design/postavitev arhitekture, kar pomeni drag razvoj, kompleksno upravljanje in vzdrževanje.

Velika večina trgovcev je šla pred leti na Magento 1, ker je bila to edina dovolj močna platforma za več-jezičnost, API povezavo z računovodski programi, uvoz/izvoz artiklov, podpora za kreditne kartice in tako dalje.

Sedaj se je stanje spremenilo in v tem času je WooCommerce platforma postala veliko bolj močna, a hkrati ohranila svojo enostavnost.

Dober in fleksebilen podatkovni model.

Velika in dejavna skupnost.

Podpora za API komunikacijo.

Uporabniku prijazen vmesnik.

Podpora za več-jezičnost (multi site).

WooNinja.si avtomatizacija in podpora za vse večje slovenske sisteme.

Izkušnje na naši lastni spletni trgovini?

Leta 2016 smo prevzeli mrtvo spletno trgovino sfashion.si. Čisto vsakič, ko nam je prodaja padala, smo začeli iskati kaj bi lahko na tehnični ravni izboljšal in po 2-3 urah testiranje raznih pluginov, dela z prevodi in tako dalje, smo prišli do zaključka?

Enostavne rešitve so najboljše!
Onemogočena možnost registracije, brez Mailerlite ali Mailchimp povezave, brez abandonment cart. Samo dobri produkti in marketing = uspeh. Ja, pri 10000000 obiskovalcev, bi se mogoče abandonment cart izplačal. Dokler pa pride na dan 2000 obiskovalcev in mesečno zadeva generira 15.000-20.000€ prometa, je pa to tehnični kompliciranje, kjer je bolje, da naš focus usmerimo na marketing + produkt = uspeh.

Imate dovolj znanja za Magento prenos?

Imamo dolgoletno izkušnje s Magento platformo. Imamo opravljen certifikat Magento Certified Solution Specialist. Imamo praktične izkušnje z največjimi spletni trgovinami v Sloveniji, kot je shop.ekwb.com, sensilab.si. Lotili smo se tujih spletnih trgovin na Magento platformi, kot je fitoplus.com.

Kako poteka prenos Magento na WooCommerce?

  1. Zapišete vaše želje na info@wooninja.si.
  2. Kreiramo specifikacijo na podlagi vaše Magento platforme in vam podamo pesemistično, realistično in optimistično oceno ur.
  3. Po vaši potrditvi se lotimo dela.

Dodatno branje

Za oddajo mnenja morate biti prijavljeni.

Brezplačno