Poslovno svetovanje za posamezni modul

Poslovno svetovanje za posamezni modul

Ponujamo optimizacijo poslovnih procesov, kjer nam modul služi kot orodje za dosego optimalnega poslovnega procesa, ki prihrani tako na času kot denarju.

Pri poslovnem svetovanju gre za osebni stik.

Obrazložimo najbolj optimalni način dela (workflow).

Poslovno svetovanje je vezano na 1 urni časovni interval.

Jamstvo na 100% zadovoljstvo ali vrnemo denar.

Bonbonček – pregled in predlogi za povišanje prodaje.

Zakaj se odločiti za poslovno svetovanje za posamezni modul?

Pri poslovnem svetovanju gre za osebni stik. Skupaj z vami preko oddaljene pomoči v miru in počasi skupaj namestimo modul, gremo skozi postopek konfiguracije, kjer se na licu mesta ponudi obrazložitev posamezne nastavitve in tudi priporočilo, kako najbolj optimalno nastaviti modul glede na vašo spletno trgovino in vaše potrebe.

Ko končamo z namestitvijo gremo skozi celotni program/modul, kjer v prvi fazi obrazložimo najbolj optimalni način dela (workflow), zakaj je modul narejen na določen način, obrazložimo tudi dodatne informativne pravne informacije, v kolikor modul posega v delovanje, ki je povezano s Pogoji poslovanja. Tak primer je npr. Quibi modul, ki je povezan z izdajanjem računovodskih dokumentov.

V drugi fazi svetujemo, kako lahko vaš celotni proces vodenja spletne trgovine še pohitrite/optimizirate/avtomatizirate.

Kot bonbonček pa vam pomagamo pri sami prodajni optimizaciji, kjer vam v pregledu spletne trgovine, znotraj paketa poslovnega svetovanja povemo kaj morate narediti za naslednji korak, ki vam bo ustvaril večjo prodajo.

Poslovno svetovanje ni vezano na časovni interval. Cilj poslovnega svetovanja je zadovoljna stranka.

Mediji o meni

Veliko užitkov ob optimizaciji in avtomatizaciji vam želim,
Rok Meglič

Vas zanima?

50,00€

Pri namestitvi in konfiguraciji gre za osebni stik. Skupaj z vami preko oddaljene pomoči v miru in počasi skupaj namestimo modul, gremo skozi postopek konfiguracije, kjer se na licu mesta…

Dodaj v košarico

Za oddajo mnenja morate biti prijavljeni.

100,00€
Dodaj v košarico