UPN Nalog – WoocommerceDigitalni produkt

UPN Nalog – WoocommerceDigitalni produkt

Univerzalni plačilni nalog (UPN) poznajo prav vsi vaši kupci. Je standardna metoda plačila, tako za storitve, ki jih plačujemo mesečno, kot tudi v spletnih trgovinah. Velik odstotek kupcev pa raje, kot da sami izpolnjujejo UPN nalog na plačilnem mestu, prejme že predizpolnjen UPN obrazec s QR kodo, katerega potem samo še plača na plačilnem mestu.

Z modulom UPN za WordPress WooCommerce spletne trgovine omogočite kupcem lažji način plačevanja, saj modul omogoča samodejno izpolnitev UPN obrazca s QR kodo na podlagi podatkov, ki jih je vnesel kupec ob nakupu. Prav tako se z uporabo tega modula na vaši spletni strani izognete tudi morebitnim napakam, ki bi lahko nastale pri prepisovanju podatkov, ki so potrebni za plačilo.

Omogočite svojim kupcem boljšo nakupovalno izkušnjo. Modul UPN je pravi modul za boljši začetek vaše spletne prodaje.

Kako vpišem podatke od mojega podjetja?

Podatke vašega podjetja vpišete pod nastavitvami modula. Modul omogoča predolged prikaza, tako da boste takoj vedeli kakšen bo UPN pri oddaji naročila.


UPN nastavitve

Kako se UPN nalog s QR kodo prikaže stranki po oddanem naročilu?

UPN nalog se s QR kodo prikaže v svojo sekciji, pod podatki naročila. Modul omogoča prenos UPN naloga v PDF obliki, odprtje UPN naloga v PDF obliki v pojavnem (popup) oknu in prikaže QR kodo za hitro plačilo z mobilno napravo.

Ali UPN modul omogoča prikaz UPN naloga tudi v emailu, ki ga stranka dobi ob oddaji naročila?

Da. UPN modul omogoča prikaz UPN naloga tudi v emailu, ki ga stranka dobi ob oddaji naročila.

V primeru dodatnih vprašanj smo dosegljivi na info@wooninja.si. Z veseljem vam pomagamo v primeru kakršnekoli dileme.

Vas zanima?

50,00€

Pri namestitvi in konfiguraciji gre za osebni stik. Skupaj z vami preko oddaljene pomoči v miru in počasi skupaj namestimo modul, gremo skozi postopek konfiguracije, kjer se na licu mesta…

Add to cart

Mnenja

  • Profesionalen videz naročila

    Odličen plugin. Naročilo prek spletne strani je videti bolj profesionalno. Zadovoljna tudi z odzivnostjo podjetja. Hvala. Veliko uspehov še naprej.

  • Za oddajo mnenja morate biti prijavljeni.

    Comments are closed.

    85,00€ – 195,00€
    Dodaj v košarico