Woo.ninja je del skupine ZGroup

ZGroup je integrirana poslovna skupina, ki podjetjem z inovativnimi tehnološkimi rešitvami pomaga dosegati digitalne in infrastrukturne cilje. Združujejo znanja in izkušnje, predvsem iz IT in spletnih področij.

 

Zavedamo se, da imajo manjše in večje organizacije različne zahteve in potrebe, prav vse pa se morajo hitro prilagajati potrošnikom in spletni tehnologiji. Ob močni, profesionalni in hitro prilagodljivi podpori lahko dosegajo svoje poslovne cilje.

 

Medtem, ko boste vi lahko delali v smeri doseganja ciljev, vas bo Woo.ninja podprla s spletno tehnologijo modulov, ki bo presegla vsa vaša pričakovanja. Woo.ninja ponuja module za boljšo optimizacijo in avtomatizacijo poslovnih procesov na vaši spletni strani ali spletni trgovini.

Woo.ninja rešitve

Gre za rešitve vodenja vaše spletne trgovine, ki vam olajšajo vaše poslovanje, saj vam del vašega spletnega poslovanja avtomatizirajo ter vam s tem prihranijo čas in denar.

 

Pomagali vam bomo zgraditi rešitev za vašo spletno trgovino – naj se gre za vzdrževanje in integracijo modulov ali razvoj modula popolno prilagojenega za vas.

 

Prepričani smo, da vas vzdrževani moduli, ki so v skladu z zakonom in jim tako zaupajo tudi vaši naročniki, pripeljejo do uspešnega poslovanja in prepoznavnosti.

Podatki o podjetju

Naziv:

Zabec.net d.o.o.

Naslov:

Dunajska cesta 5, 1000 Ljubljana Slovenija

ID za DDV:

SI 98518003

Matična številka:

6375758

IBAN:

SI56 0310 0100 2873 497 (SKB d.d.)

Kontaktni podatki

 

Za vas smo na voljo preko e-poštnega naslova:
info@wooninja.si

 

Ali preko telefonske podpore:
01 777 33 48

 

Delovni čas:
Vsak delovnik od 09.00 – 16.00 ure.

Zakaj Woo.ninja?

Za vas imamo najboljšo in najhitrejšo spletno storitev, ki vam bo pomagala avtomatizirati WordPress spletno trgovino. Naj Woo.ninja moduli delajo za vas!

Te zanima ponudba Wordpress modulov?

Pri nas najdete Woocommerce module za vašo spletno trgovino in avtomatizacijo poslovanja.

Poglej vse module

Ceneje.si – XML izvoz

Omogoča enostaven in hiter izvoz izbranih ali vseh izdelkov v vaši spletni trgovini v XML datoteko in uvoz v ceneje.si ter prikaz vaših izdelkov na ceneje.si.

Mimovrste – XML izvoz

Omogoča enostaven in hiter izvoz izbranih ali vseh izdelkov v vaši spletni trgovini v XML datoteko in uvoz v mimovrste.si ter prikaz vaših izdelkov na mimovrste.si.

One Click Upsell

Omogoča povečanje prodaje, saj lahko potrošnik kupi vaš ponujen izdelek s samo enim klikom po že opravljenem nakupu.

LeanPay – plačilo na obroke

Omogoča potrošniku enostavno in varno spletno plačilo na obroke.

Gostovanje in registracija domen

logo

Preko partnerskega podjetja Zabec.net vam Woo.ninja ponuja registracijo domen in spletno gostovanje, ki je popolnoma prilagojeno WordPress / WooCommerce stranem ter Woo.ninja modulom!

Za brezhibno delovanje vaše WordPress WooCommerce spletne trgovine izberite hiter in optimiziran paket gostovanja.

www.zabec.net
© Wooninja.si
ZGroup Pogoji poslovanja