upay

uPay je plačilna storitev, ki predstavlja celovito rešitev za gotovinska plačila z UPN nalogi. Z odločitvijo za uPay svojim kupcem omogočite enostavno in hitro gotovinsko plačevanje, s tem pa pospešite prodajo svoje spletne trgovine. Ste vedeli, da kar polovica slovenskega trga posluje v gotovini? Zato vam svetujemo, da svojim strankam omogočite uPay storitev in tako pozitivno vplivate na poslovanje svoje spletne trgovine.  

Odločite se za modul UPN nalog – standardno plačevanje

Ste vedeli, da spletne trgovine, ki svojim kupcem ponujajo možnost plačevanja z UPN nalogom, dosegajo bistveno boljše prodajne rezultate? Če temu dodate še novo možnos gotovinskega plačevanja z uPay, ki vam ga sedaj ponujamo v okviru našega obstoječega modula UPN nalog – standardno plačevanje, pa si lahko obetate še boljše rezultate. Velika večina slovenskih kupcev je namreč še vedno najbolj naklonjena gotovinskemu plačevanju. 

 

V kolikor v vaši spletni trgovini še nimate možnosti izdaje UPN nalogov, vam svetujemo, da se odločite za naš modul UPN nalog, ki sedaj vključuje tudi rešitev uPay in tako v nekaj minutah vzpostavite napredni sistem gotovinskih plačil. Edini pogoj za uporabo uPay je, da imate kreiran svoj uPay račun. V naslednjem koraku se le še povežete z našo prijavno formo in tako začnete koristiti modul in vse funkcije, ki vam jih ta ponuja.  

Kaj omogoča uPay?

Gre za plačilno storitev, ki omogoča avtomatizacijo plačilnega prometa in tako nadgradi poslovanje vaše spletne trgovine. Ta omogoča izdelavo vnaprej pripravljenih predlog, ki jih lahko vključite tudi v vaše elektronske prodajne aktivnosti.  

 

Gre v bistvu za nekakšno obogatitev klasičnega UPN naloga, ki omogoča veliko hitrejše spremljanje prejetih plačil, s tem pa tudi odpreme blaga iz vaše spletne trgovine do kupcev. Slednje pomeni bistveno manj čakanja na naročene izdelke, posledično pa tudi zadovoljnejše stranke.  

Potek plačevanja

Kreiranje UPN naloga v spletnem vmesniku. 

Posredovanje UPN naloga kupcu v vaši spletni trgovini. 

Kupec plača položnico na prodajnem mestu, ki sprejema uPay naloge. 

Potrdilo o plačilu je takoj vidno v vašem spletnem vmesniku uPay. 

Obvestilo o plačilu položnice dobite tudi na vaš e-poštni naslov. 

Hitro, enostavno in avtomatiziranotako bo sedaj lahko poslovala tudi vaša spletna trgovina. Naročilo modula UPN nalogstandardno plačevanje, ki vašim strankam od sedaj nudi možnost plačevanja z uPay lahko opravite tukaj. Za več informacij pa nam lahko pišete na info@wooninja.si. 

Eva Gobec

02.08.2023

Še več pametovanj

Pri nas najdete Woocommerce module za vašo spletno trgovino in avtomatizacijo poslovanja.

Poglej blog

Poskrbite za varnost vaše WordPress spletne strani

Oktober je mesec evropske varnosti. WooNinje bomo zato vsak teden objavile pametne nasvete za zaščito vaše WordPress spletne strani. Ne spreglejte.

WordPress vtičniki in njihova učinkovitost v spletnih trgovinah

WordPress vtičniki so zelo priročno orodje, ki se ga poslužujejo številni lastniki spletnih trgovin. Pa veste, katere izbrati?

Novo pri WooNinja: uPay plačilna storitev

WooNinje smo posodobile svoj obstoječi modul za UPN plačevanje in mu dodali plačilno storitev uPay. Preverite, kaj vam ta ponuja.

Je posodabljanje WordPress vtičnikov res tako pomembno?

Zahteve po posodobitvah lahko srečamo na čisto vsakem koraku. Razlog? Ker so res zelo pomembne! Redno pa bi morali posodabljati tudi WP vtičnike.

Zakaj Woo.ninja?

Za vas imamo najboljšo in najhitrejšo spletno storitev, ki vam bo pomagala avtomatizirati WordPress spletno trgovino. Naj Woo.ninja moduli delajo za vas!

Najbolj popularni Woo.ninja moduli

Pri nas najdete WooCommerce module za vašo spletno trgovino in avtomatizacijo poslovanja.

Poglej vse module

UPN nalog – standardno plačevanje

Omogoča kupcu najbolj poznano in standardno plačilno metodo preko univerzalnega plačilnega naloga (UPN nalog) s QR kodo.

Najnižja cena - PID direktiva

Omogoča avtomatsko prikazovanje najnižje cene v zadnjih 30 dneh pri znižanih izdelkih v vaši spletni trgovini.

Minimax računovodstvo

Omogoča potrjevanje in izstavljanje računov vaše spletne trgovine iz WooCommerce. Ko stranka na spletni strani odda naročilo, se podatki direktno prenesejo v Minimax, kjer se kreira račun v obliki PDF in se ga izstavi stranki.

Ceneje.si – XML izvoz

Omogoča enostaven in hiter izvoz izbranih ali vseh izdelkov v vaši spletni trgovini v XML datoteko in uvoz v ceneje.si ter prikaz vaših izdelkov na ceneje.si.

© Wooninja.si
humanfrog Pogoji poslovanja