oglaševalski vtičniki

WordPress je eden izmed najboljših sistemov za kreiranje spletnih trgovin. Gre za zelo pomembno storitev, ki ponuja nepogrešljive možnosti za izboljšave. Te omogočajo oglaševalski vtičniki (ang. Banner Plugins). Da bo vaša spletna trgovina ves čas nemoteno delovala, se po strokovno pomoč obrnite na Woo.ninja ekipo. Za svoje stranke razvijamo različne WooCommerce module za boljšo avtomatizacijo vodenja spletnih trgovin. Trio WordPress, WooCommerce in Woo.ninja  predstavlja zmagovalno kombinacijo vsake spletne trgovine in poslovanja podjetja.

 

Oglaševalski vtičniki (ang. Banner plugins) olajšajo dodajanje visoko-konvertnih oglasov na vašo WordPress spletno stran. Te lahko uporabite za promocijo izdelkov, poudarjanje storitev ali prodajo oglasnih mest. Končni rezultat pa prinaša točno to, kar si želi vsak podjetnik – povečan prihodek spletne strani.

Zakaj uporabljati oglaševalske vtičnike

Oglasi ali transparenti se uporabljajo za spodbujanje obiskovalcev spletne strani, da kupijo ponujen izdelek ali storitev. Če želite v eCommerce prikazovati obvestila o oglasih, vam WordPress oglaševalski vtičniki to omogočajo, brez da bi potrebovali pisati kakršnekoli kode. Nekateri WordPress oglaševalski vtičniki imajo tudi napredne ciljne funkcije, tako da lahko ob pravem času prikažete prilagojena sporočila le ustreznim skupinam ljudi. S tem se izboljša učinkovitost vašega oglaševanja.

 

Poleg tega so vam na voljo tudi številne strokovno oblikovane predloge za izdelavo in prikazovanje vaših transparentov. WordPress vam nudi številna priročna orodja za oblikovanje, ki vam bodo pomagala pri prilagajanju vaših oglasov.

 

Katere WordPress vtičnike je smiselno uporabljati v namene kvalitetnejšega oglaševanja na spletu?

OptinMonster

OptinMonster je najboljše orodje za doseganje željene skupine strank (ang. lead generation), s čimer močno povečate konverzije. Omogoča vam dodajanje vseh vrst transparentov na vašo spletno stran, vključno s plavajočimi oglasi (ang. floating banner). Gre za “lepljivo” plavajočo vrstico (ang. sticky floating bar), ki se pritrdi na vrh ali dno strani in spremlja obiskovalca spletne strani med pomikanjem. To vam omogoča, da prikažete željene oglase, ne da bi pri tem motili stranko.

 

OptinMonster omogoča tudi izdelavo pojavnih oglasov. Pojavni meni se stranki prikaže v trenutku, ko ta želi zapustiti vaše spletno mesto. Na tak način lahko obiskovalce spletne strani prepričate, da z nekim razlogom le te še ne zapustijo.

 

Pojavna okna so sicer odličen način, da pritegnete pozornost uporabnikov, vendar pa lahko hitro postanejo vsiljiva. OptinMonster vam zato omogoča prikazovanje oglasov v obliki diapozitivov. To so majhna pojavna okna, ki se, ko se uporabnik pomakne navzdol, prikazujejo v spodnjem desnem kotu zaslona.

 

Uporaba vtičnika OptinMonster

prikazovanje obvestil

rast e-mail liste uporabnikov

povečevanje eCommerce konverzij

Ustvarjanje te vrste oglasov je izredno hitro, saj vam WordPress ponuja celo vrsto predlogov, ki jih lahko uporabite pri izdelavi različnih oglasov. Dobra novica pa je tudi, da so vsi predlogi kompatibilni s prikazovanjem na mobilnih napravah. Izgled vaše spletne strani bo popoln tako na računalniku, telefonu in tablici. Za ustvarjanje dobre uporabniške izkušnje si namreč ne smete privoščiti večjih napak. Konkurenca na trgu je velika, stranke pa nepravilnosti hitro opazijo.

 

Če ste lastnik spletne trgovine, potem lahko OptinMonster integrirate z WooCommerce in številnimi drugimi priljubljenimi platformami eCommerce. Za vse dodatne informacije in pomoč pri urejanju vaše spletne trgovine, se obrnite na Woo ninje, ki vam bomo s pomočjo za vas ustreznega paketa pomagali do uspeha na spletu.

TrustPulse

TrustPulse je najboljši WordPress vtičnik, ki deluje po principu črednega nagona – ljudje kopirajo dejanja drugih oseb, kar je smiselno uporabiti tudi pri oglaševanju. TrustPulse omogoča prikazovanje obvestil o dejavnostih drugih uporabnikov v živo.

 

S tem vtičnikom ustvarite mehurčke za obvestila, ki prikazujejo nedavne nakupe in druge konverzije ostalih uporabnikov. Ta sporočila so kot nalašč za obveščanje o prodaji, promocijah in posodobitvah. Ker hkrati poročajo o dejanjih drugih uporabnikov, se obiskovalec spletne trgovine počuti kot pripadnik skupine, zato izdelek ali storitev tudi z večjo verjetnostjo kupi.

 

Ko obiskovalec klikne vaše sporočilo o dejanju, ga enostavno preusmerite na katero koli ciljno stran ali objavo, ki zajema izbrane izdelke ali storitve. Uporabnike lahko pošljete tudi na nek drug URL. Slednje je kot nalašč za promocijo vaših povezanih vsebin.

 

TrustPulse ima vgrajeno analitiko, tako da lahko vidite, katere strani in sporočila o dejanjih imajo najboljšo stopnjo konverzije. Te informacije lahko nato uporabite za podrobnejšo dodelavo vsebine in še dodatno povečate konverzije.

Advanced Ads

Advanced Ads je vtičnik za upravljanje oglasov, ki je primeren za obsežnejše oglaševanje (Google AdSense, Google Ad Manager, Amazon Ads). Z uporabo tega vtičnika lahko ustvarite in prikažete neomejeno število oglasov na vaši spletni strani.

 

Veliki transparenti so lahko vsiljivi, predvsem na manjših napravah, kot so mobiteli. S pomočjo AdvancedAds lahko skrijete neustrezne oglase glede na to, ali obiskovalec uporablja pametni telefon, računalnik ali tablico. Oglase lahko prikažete ali skrijete tudi glede na potrebe uporabnika. Gre za preprost, a učinkovit način za prikaz prilagojenih oglasov, s tem pa povečanje konverzije.

AdSanity

AdSanity je začetnikom prijazen WordPress vtičnik za upravljanje oglasov, ki vam dovoli ustvariti toliko oglasov, kot želite. AdSanity lahko prikazuje oglase iz zunanjih omrežij ali pa ustvarite lasten transparent in ga prikažete na kateri koli strani.

WooCommerce Banner Management

WooCommerce Banner Management je vtičnik namenjen WooCommerce trgovinam. Ta vtičnik ima ločene odseke, kjer lahko ustvarite edinstvene oglase za različna področja vaše trgovine WooCommerce. Te vključujejo košarico WooCommerce, strani izdelkov, zahvalo stranki in odjavo.

 

S pomočjo tega orodja lahko izvajate veliko različnih oglaševalskih akcij hkrati. Na isti strani lahko celo prikažete več oglasov. Zelo pomemben element oglaševanja je slika – zato vam ta vtičnik dovoljuje ustvarjanje slike, ki hkrati prikazuje veliko različnih izdelkov. Stranka si tako lažje predstavlja vašo ponudbo. Dodatno lahko nastavite tudi začetni in končni datum za svojo oglaševalsko akcijo.

 

Ker je ta vtičnik namenjen uporabi z WooCommerce, boste morali prej namestiti in aktivirati WooCommerce vtičnik. Pri tem se obrnite na Woo.ninja, ki vam ponuja priročne rešitve in podporo pri ustvarjanju in vodenju vaše spletne trgovine. Poslujte pametno, zato zaupajte le najboljšim. Za vas so na voljo preko e-poštnega naslova info@wooninja.si ali telefonske podpore: 01 777 33 48.

Eva Gobec

23.06.2022

Še več pametovanj

Pri nas najdete Woocommerce module za vašo spletno trgovino in avtomatizacijo poslovanja.

Poglej blog

Poskrbite za varnost vaše WordPress spletne strani

Oktober je mesec evropske varnosti. WooNinje bomo zato vsak teden objavile pametne nasvete za zaščito vaše WordPress spletne strani. Ne spreglejte.

WordPress vtičniki in njihova učinkovitost v spletnih trgovinah

WordPress vtičniki so zelo priročno orodje, ki se ga poslužujejo številni lastniki spletnih trgovin. Pa veste, katere izbrati?

Novo pri WooNinja: uPay plačilna storitev

WooNinje smo posodobile svoj obstoječi modul za UPN plačevanje in mu dodali plačilno storitev uPay. Preverite, kaj vam ta ponuja.

Je posodabljanje WordPress vtičnikov res tako pomembno?

Zahteve po posodobitvah lahko srečamo na čisto vsakem koraku. Razlog? Ker so res zelo pomembne! Redno pa bi morali posodabljati tudi WP vtičnike.

Zakaj Woo.ninja?

Za vas imamo najboljšo in najhitrejšo spletno storitev, ki vam bo pomagala avtomatizirati WordPress spletno trgovino. Naj Woo.ninja moduli delajo za vas!

Najbolj popularni Woo.ninja moduli

Pri nas najdete WooCommerce module za vašo spletno trgovino in avtomatizacijo poslovanja.

Poglej vse module

UPN nalog – standardno plačevanje

Omogoča kupcu najbolj poznano in standardno plačilno metodo preko univerzalnega plačilnega naloga (UPN nalog) s QR kodo.

Najnižja cena - PID direktiva

Omogoča avtomatsko prikazovanje najnižje cene v zadnjih 30 dneh pri znižanih izdelkih v vaši spletni trgovini.

Minimax računovodstvo

Omogoča potrjevanje in izstavljanje računov vaše spletne trgovine iz WooCommerce. Ko stranka na spletni strani odda naročilo, se podatki direktno prenesejo v Minimax, kjer se kreira račun v obliki PDF in se ga izstavi stranki.

Ceneje.si – XML izvoz

Omogoča enostaven in hiter izvoz izbranih ali vseh izdelkov v vaši spletni trgovini v XML datoteko in uvoz v ceneje.si ter prikaz vaših izdelkov na ceneje.si.

© Wooninja.si
humanfrog Pogoji poslovanja