upn nalog

UPN nalog poznamo prav vsi, saj gre za najbolj univerzalno metodo plačevanja izdelkov ali storitev. Čeprav se bo morda predstavnikom mlajših generacij ta možnost zdela nekoliko zastarela, pa navade kupcev še vedno kažejo na njegovo vsesplošno priljubljenostjo. Vključitev UPN naloga v ponudbo plačilnih možnosti vaše spletne trgovine je tako nujno, če želite nagovarjati večji razpon strank in zagotoviti, da le te nakup pri vas tudi opravijo. Svoj WooCommerce UPN nalog za standardno plačevanje lahko naročite tukaj. V nadaljevanju pa spoznajte, katere prednosti vam le ta prinaša.

Zakaj ravno UPN nalog?

Verjetno poznate pregovor navada je železna srajca? Ta še kako drži in nas opominja, da se moramo kljub vse bolj naprednim metodam še vedno včasih opreti na standardne in vsem dobro poznane možnosti. Ena takih je tudi UPN nalog, ki še danes velja za eno bolj priljubljenih metod plačevanja preko spleta. Uporablja se tako za številne mesečne storitve, kot tudi za plačila v spletnih trgovinah.

Že res, da danes večina ljudi spletne nakupe opravlja s pomočjo kreditnih plačilnih kartic, kot so MasterCard, Visa, Diners ter mobilnih naprav – Valu. Vendar pa še danes obstaja kar dobršen del publike, ki se opisanega ne poslužuje. Razlog za to je lahko bodisi, da naštetih metod ne koristijo ali svojih občutljivih podatkov ne želijo zaupati posameznemu spletnemu mestu. V teh primerih je prav UPN nalog tisti, ki bo zagotovil, da stranka izpelje svoj nakup do konca in se seveda k vam tudi ponovno vrne.

Samodejna izpolnitev obrazca UPN

Brez skrbi – uvedba UPN naloga v vašo spletno trgovino od vas ne bo zahtevala ročnega vpisovanja strankinih podatkov. Naš Woo.ninja modul vam namreč omogoča kreiranje univerzalnega plačilnega naloga, ki že vsebuje QR kodo.

Plačilni modul za WordPress WooCommerce spletne trgovine vašim kupcem omogoča lažji način plačevanja, saj modul omogoča samodejno izpolnitev UPN obrazca s QR kodo. To naredi na podlagi podatkov, ki jih je kupec vnesel ob nakupu. Na ta način pa se na vaši spletni strani izognete tudi morebitnim napakam, katere pri prepisovanju podatkov, potrebnih za plačilo, niso ravno izjema.

Kaj pridobite z nakupom pri Woo.ninji?

Naša ekipa si prizadeva lastnikom spletnih strani kar se da olajšati poslovanje, zato vam nudimo celostno storitev, ki zajema konfiguracijo in namestitev modula ter premium podporo. Tako vam nudimo vso pomoč in vzdrževanje, ki jo potrebujete za uspešno opravljanje delovnega procesa in nemoteno poslovanje.

Ob nakupu WooCommerce modula UPN nalog za standardno plačevanje vam pripadajo tudi vse posodobitve in osnovna podpora preko elektronske pošte. Vendar to ne pomeni, da po preteku zakupljenega obdobja modul ne bo več deloval, le za nove posodobitve je potrebno podaljšati licence. Tudi te pa vam nudimo po ugodnih cenah.

Da se lahko o primernosti modula prepričate tudi v praksi, vam omogočamo 15-dnevni brezplačni preizkus, ki ga je pametno izkoristiti. Preverite, kako se posamezna storitev obnese v vaši spletni trgovini, na podlagi ugotovitev pa se lahko odločite za najbolj ustrezne možnosti. Pri tem vam z veseljem tudi svetujemo.

Še ena izmed prednosti modula UPN nalog je kompatibilnost z najnovejšimi različicami spletnih trgovin, njegove nadgradnje pa vam prinesejo dodatno avtomatizacijo procesa in nove funkcionalnosti.

Enostavna namestitev

Če želite v svoji spletni trgovini začeti z uporabo standardne plačilne metode je postopek popolnoma enostaven. V vašo spletno WordPress WooCommerce spletno trgovino preprosto namestite naš modul UPN nalog in ga ponudite vašim strankam.

Za vsa dodatna vprašanja in informacije nas lahko kontaktirate preko e-poštnega naslova info@wooninja.si ali telefonske podpore: 01 777 33 48.

 

Poleg vzpostavitve vaše spletne trgovine, pa vam ostali člani naših ekip – Zabec.net in SPRD.digital, pomagajo pri celostnem spletnem izgledu in nemotenem delovanju.

Eva Gobec

30.09.2022

Še več pametovanj

Pri nas najdete Woocommerce module za vašo spletno trgovino in avtomatizacijo poslovanja.

Poglej blog

Poskrbite za varnost vaše WordPress spletne strani

Oktober je mesec evropske varnosti. WooNinje bomo zato vsak teden objavile pametne nasvete za zaščito vaše WordPress spletne strani. Ne spreglejte.

WordPress vtičniki in njihova učinkovitost v spletnih trgovinah

WordPress vtičniki so zelo priročno orodje, ki se ga poslužujejo številni lastniki spletnih trgovin. Pa veste, katere izbrati?

Novo pri WooNinja: uPay plačilna storitev

WooNinje smo posodobile svoj obstoječi modul za UPN plačevanje in mu dodali plačilno storitev uPay. Preverite, kaj vam ta ponuja.

Je posodabljanje WordPress vtičnikov res tako pomembno?

Zahteve po posodobitvah lahko srečamo na čisto vsakem koraku. Razlog? Ker so res zelo pomembne! Redno pa bi morali posodabljati tudi WP vtičnike.

Zakaj Woo.ninja?

Za vas imamo najboljšo in najhitrejšo spletno storitev, ki vam bo pomagala avtomatizirati WordPress spletno trgovino. Naj Woo.ninja moduli delajo za vas!

Najbolj popularni Woo.ninja moduli

Pri nas najdete WooCommerce module za vašo spletno trgovino in avtomatizacijo poslovanja.

Poglej vse module

UPN nalog – standardno plačevanje

Omogoča kupcu najbolj poznano in standardno plačilno metodo preko univerzalnega plačilnega naloga (UPN nalog) s QR kodo.

Najnižja cena - PID direktiva

Omogoča avtomatsko prikazovanje najnižje cene v zadnjih 30 dneh pri znižanih izdelkih v vaši spletni trgovini.

Minimax računovodstvo

Omogoča potrjevanje in izstavljanje računov vaše spletne trgovine iz WooCommerce. Ko stranka na spletni strani odda naročilo, se podatki direktno prenesejo v Minimax, kjer se kreira račun v obliki PDF in se ga izstavi stranki.

Ceneje.si – XML izvoz

Omogoča enostaven in hiter izvoz izbranih ali vseh izdelkov v vaši spletni trgovini v XML datoteko in uvoz v ceneje.si ter prikaz vaših izdelkov na ceneje.si.

© Wooninja.si
humanfrog Pogoji poslovanja