Zakaj se odločiti za nakup?

Ob nakupu WooCommerce modula NestPay kartično in obročno odplačevanje vam za obdobje zakupa pripadajo posodobitve in osnovna podpora.

 

Po preteku zakupljenega obdobja bo modul še vedno deloval, za nove posodobitve pa je potrebno podaljšanje licence. Za podaljšanje licence vam nudimo 50% popust!

 

Prav tako vam lahko omogočimo 15-dnevni brezplačni preizkus NestPay kartično in obročno odplačevanje modula.

 

V kolikor želite pomoč pri namestitvi, se lahko odločite za zakup konfiguracije in namestitve modula ali premium podpore.

Modul je redno posodobljen in vzdrževan

Modul je kompatibilen tudi z najnovejšimi različicami spletnih trgovin

Osnovna podpora vam je stalno na voljo preko elektronske pošte

Nadgradnje modula prinesejo dodatno avtomatizacijo procesa in nove funkcionalnosti

Kaj omogoča WooCommerce modul NestPay kartično in obročno odplačevanje?

Kartično odplačevanje

Omogoča varno in enostavno plačilo s kreditnimi karticami, kot so Activa, Maestro, MasterCard, Visa in Visa Electron.

Kupec je po uspešno zaključenem naročilu na vaši spletni strani preusmerjen na spletno stran NestPay Payment Gateway (plačilni portal Banke Koper – Intesa Sanpaolo), kamor vpiše podatke svoje kreditne kartice in za zaključek transakcije zgolj sledi navodilom na tej strani. Po zaključenem postopku vnosa podatkov in potrditvi nakupa na spletni strani NestPay Payment Gateway je kupec ponovno preusmerjen v vašo spletno trgovino, kjer se ji na koncu izpiše še status transakcije (uspešno ali neuspešno, s statusom – kodo – napake).

 

Na tak način obdelane transakcije so varne (zaščitene so s 3D-Secure protokolom). Vsi varnostno občutljivi podatki (podatki o karticah) se hranijo v sistemu ponudnika plačilne storitve (NestPay).

 

V primeru neuspešnega nakupa se stranko preusmeri nazaj na košarico oziroma checkout, kjer je vsebina košarice še vedno prisotna. Stranka tako izbere drug plačilni sistem in ponovno zaključi nakup. V kolikor boste vključili opcijo “Poročaj o neuspelih transakcijah” v nastavitvah modula, bo modul administratorju strani poslal poročilo o neuspeli transakciji.

 

Obročno odplačevanje

NesyPay podpira obročno odplačevanje znotraj enega trgovskega računa.
Za obročno odplačevanje je potrebno skleniti dodatno pogodbo.

Kaj je potrebno urediti, da lahko pričnete uporabljati modul NestPay kartično in obročno odplačevanje?

Pred samo uporabo modula NestPay kartično in obročno odplačevanje je potrebno skleniti pogodbo z enim izmed izdajateljev: Banka Koper, NKBM, Poštna banka Slovenije, Sberbank, Gorenjska Banka.

 

Kartično odplačevanje

Pred samo uporabo modula NestPay kartično in obročno odplačevanje na vaši spletni strani je potrebno skleniti pogodbo z Banko Intesa Sanpaolo za spletno plačevanje. Pogodbo z Banko Intesa Sanpaolo za spletno plačevanje lahko sklenete tudi, če imate TRR račun odprt na drugi banki.

 

Na etrgovina.activa@nets.eu pošljite elektronsko sporočilo, kjer zapišete, da želite urediti pogodbo za NestPay sistem preko vaše banke (ime banke). Nato sledite postopku, skozi katerega vas bo vodila njihova tehnična podpora.

 

Ko boste prejeli vse potrebne bančne podatke (Transaction ID), namestite naš NestPay kartično in obročno odplačevanje modul in izvedite testiranje.
“PreAuth” transakcije je potrebno ročno potrditi v administraciji NestPay back-end portala, ko izdelek pošljete stranki. Če uporabljate NestPay API podatke, lahko PreAuth naročilo ročno potrdite tudi v administraciji posameznega naročila.Transaction ID lahko uporabite preko API-ja za vaš CRM.

V kolikor želite pomoč pri namestitvi, se lahko odločite za zakup konfiguracije in namestitve modula ali premium podpore.

 

 

Obročno odplačevanje

Na etrgovina.activa@nets.eu pošljite elektronsko sporočilo, kjer zapišete, da želite urediti pogodbo za NestPay, obročno odplačevanje preko vaše banke (ime banke). Nato sledite postopku, skozi katerega vas bo vodila njihova tehnična podpora.

Vaša najboljša izbira

za brezskrbni nakup

Nudimo 14-dnevno garancijo vračila!

NAROČI

Vaša najboljša izbira

za brezskrbni nakup

Nudimo 14-dnevno garancijo vračila!

NAROČI

Najbolj popularni Woo.ninja moduli

Pri nas najdete WooCommerce module za vašo spletno trgovino in avtomatizacijo poslovanja.

Poglej vse module

Ceneje.si – XML izvoz

Omogoča enostaven in hiter izvoz izbranih ali vseh izdelkov v vaši spletni trgovini v XML datoteko in uvoz v ceneje.si ter prikaz vaših izdelkov na ceneje.si.

Mimovrste – XML izvoz

Omogoča enostaven in hiter izvoz izbranih ali vseh izdelkov v vaši spletni trgovini v XML datoteko in uvoz v mimovrste.si ter prikaz vaših izdelkov na mimovrste.si.

One Click Upsell

Omogoča povečanje prodaje, saj lahko potrošnik kupi vaš ponujen izdelek s samo enim klikom po že opravljenem nakupu.

LeanPay – plačilo na obroke

Omogoča potrošniku enostavno in varno spletno plačilo na obroke.

Zakaj Woo.ninja?

Za vas imamo najboljšo in najhitrejšo spletno storitev, ki vam bo pomagala avtomatizirati WordPress spletno trgovino. Naj Woo.ninja moduli delajo za vas!

Woo.ninja modrosti

Bistroumni in premeteni nasveti, ki vam bodo koristili pri vašem poslovanju.

Poglej vse članke

WordPress razvijalec: pomemben člen do uspeha

Kdo je WordPress razvijalec? Naša Woo.ninja ekipa vam odpira vrata svoje pisarne, kjer se oblikuje najbolj privlačne in uporabne spletne strani.

UPN nalog: odlična plačilna možnost spletne trgovine

Predstavljamo vam, zakaj je UPN nalog, kljub mnogim drugim plačilnim možnostim, še vedno odlična izbira za vašo spletno trgovino.

Dodajte seznam želja v vašo WooCommerce trgovino

Vsaka spletna trgovina, ki si prizadeva za ustvarjanje čim boljše uporabniške izkušnje, se odloči za možnost seznama želja.

Spoznajte WordPress: najboljši oglaševalski vtičniki

WordPress oglaševalski vtičniki so odlično orodje, ki ga lahko s pridom izkoristite in tako izboljšate uspešnost vaše spletne trgovine.

Gostovanje in registracija domen

logo

Preko partnerskega podjetja Zabec.net vam Woo.ninja ponuja registracijo domen in spletno gostovanje, ki je popolnoma prilagojeno WordPress / WooCommerce stranem ter Woo.ninja modulom!

Za brezhibno delovanje vaše WordPress WooCommerce spletne trgovine izberite hiter in optimiziran paket gostovanja.

www.zabec.net
© Wooninja.si
ZGroup Pogoji poslovanja